Kırklareli Nurettin Sucuoğlu Süper Amatör Liginin ilk devresinin son karşılaşmasında Büyükmandıra Adaspor’u 3-2’lik sonuçla yenen Kaynarcaspor ligin ilk devresini 3. sırada tamamladı.
HABER
Gülcan KUTLU
Kaynarcaspor ilçe takımlarının da mücadele verdiği zorlu lig Kırklareli Nurettin Sucuoğlu Süper Amatör Liginin ilk devresinin son karşılaşmasında Pınarhisar Sentetik Sahada saat 15.15’te Büyükmandıra Adaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın başlaması ile Büyükmandıra Adasporlu oyuncu Mahsun Emin Kaçak’ın attığı gol ile 1. dakikada yenik duruma düşen ve mücadeleyi bırakmayan Kaynarcaspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında attığı 3 gol ile 3 puanı hanesine yazdırırken, ilerleyen dakikalarda kalesinde 1 gol daha gördü. Karşılaşma Kaynarcaspor’un Büyükmandıra Adaspor karşısında 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Kaynarca Gençlikspor aldığı bu galibiyet ile ligin ilk devresini 27 puan ile 3. sırada tamamladı. Büyükmandıra Adaspor ise puan kaybı ile ligi Kaynarca Gençlikspor’un ardından 21 puan ile 4. sırada tamamladı.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker karşılaşma sonrası bir açıklama yaptı. Başkan Serdar Türker yaptığı açıklamasında; “Bugün oynanan Süper Amatör Lig maçında Kaynarcaspor 3 Büyükmandıra Adaspor 2 sonucu ile tamamlandı. Bu önemli maçtan 3 puan alarak yoluna devam eden tüm futbolcularımızı, Özay Balcı hocamızı, yönetim kurulunu, tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.