Ana Sayfa Gündem 14 Mart 2023 32 Görüntüleme

“Kimsenin şüphesi olmasın başaracağız”

İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş; “Zafer bir olanların, vatandaşının yanında olup sahip çıkanların ve kendisine inananların nasibidir. Herkes bilsin ki kervan yola çıkmıştır ve menziline varacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın başaracağız.

HABER

Gülcan KUTLU

İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Tarık Tekeş Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısı yaptı. Toplantıda önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan seçimlerde İYİ Parti Pınarhisar İlçe Teşkilatının izleyeceği yol haritası hakkında istişare edilerek çeşitli kararlar alındı. Toplantı sırasında İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Partili bayanlara çiçek dağıtarak günlerini kutladı.

İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş toplantının ardından bir açıklama yaptı. Başkan Tarık Tekeş yaptığı açıklamada “İyi bir başlangıç yarı yarıya başarı demektir” sözünden yola çıktıklarını belirtti. Toplantıda İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak izlenecek yolu istişare ederek kararlar aldıklarını aktaran Başkan Tekeş açıklamasında; “Kıymetli yol arkadaşlarım ile birlikte yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İYİ bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir sözünden yola çıkarak izleyeceğimiz yol haritası hakkında istişare ederek kararlar aldık. 3 yıllık süreçte ara vermeden gerek esnaf gerek köy gerekse hasta, yaşlı ve vatandaş ziyaretlerimizden dolayı yüzümüze ve iyilere aşina olan halkımızın desteğiyle hedefimize ulaşacağız. Zafer bir olanların, vatandaşının yanında olup sahip çıkanların ve kendisine inananların nasibidir. Herkes bilsin ki kervan yola çıkmıştır ve menziline varacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın başaracağız” cümlelerini kullandı.

Toplantıya İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com