Ana Sayfa Gündem 20 Haziran 2017 834 Görüntüleme

Pınarhisarlılar Edirne’ye çıkartma yapıyor

Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz her yıl olduğu gibi yine geleneği bozmayarak Pınarhisar Belediyesi olarak bu Ramazan ayında da kadınlar için Edirne’ye gezi düzenlemeye devam ediyor.

HABER MERKEZİ

Pınarhisar Belediyesinin geçtiğimiz yıllarda başlattığı bayanlara yönelik ücretsiz Ramazanda kültür gezilerine bu yıl da devam ediliyor. Pınarhisar Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri Ramazan eğlenceleri ile sınırlı kalmıyor. Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz Pınarhisarlıların dolu dolu bir Ramazan geçirmesi için bütün imkanlarını seferber etti. Pınarhisar Belediyesinin Festival Alanındaki etkinlikleri dışında Ramazan ayı içerisinde Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve ekibinin çalışmaları ile Pınarhisarlı bayanlar Edirne ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyorlar.

Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, göreve geldiği ilk günden bugüne Pınarhisar’da ilkleri gerçekleştirirken, Ramazan ayı boyunca Festival Alanında Ramazan eğlencelerinin sona ermesinin ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da Pınarhisarlılar için Edirne’deki tarihi camiler ve türbelere ziyaret programı içeren ve her mahalleyi kapsayan bir gezi programı düzenleyerek Pınarhisarlı vatandaşları götürme kararı alarak gerçekleştirmeye başladı.

Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği Edirne Gezisi’ne katılan Pınarhisarlı kadınlar, Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerini gezerek, Edirne’yi keşfetmeye devam ediyorlar. Pınarhisarlı kadınlar, Edirne Kültür Gezileri ile ücretsiz olarak Serhat Şehri’nin tüm güzelliklerini görme fırsatı yakalıyorlar.

Gerçekleşen gezi ve ziyaret programı ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Mustafa Cingöz; “Ramazan ayı bizler için her zaman özel olmuştur. Bu özel ayı özel etkinliklerle kutlamaya çalışıyoruz. İnsanlarımız özellikle Ramazan ayında, türbeler ve camileri ziyaret edip, dua etmek istiyor. Biz Pınarhisar Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımızın desteği ile vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyor, Pınarhisarlı bayanları çeşitli tarihi camilere, türbelere göndererek dolu dolu bir ramazan geçirmelerini sağlıyoruz. Bu yıl da Ramazan gezilerimiz devam ediyor. Pınarhisar’ın dört mahallesinden vatandaşlarımız bu yıl Edirne gezilerine katılabiliyorlar. Her seferinde iki araç bu geziler için Edirne’ye gidiyor. Gezi programımız Ramazan boyunca devam edecek. Gezilerimiz için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Ramazan huzur, kardeşlik, barış ve iyi amellerin gerçekleştiği bir aydır. Bütün vatandaşlarımızın ettikleri ibadetlerin Allah katında kabul olmasını ve günahlarının af olmasını bir kez daha diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Geziye katılan bayanlar yaptıkları açıklamada; “Belediye Başkanımıza bu güzel gezi programını organize ettiği için teşekkür ederiz. Ramazan ayında bir arada olmak ve Edirne’nin tarihi dokusunu hissedebilmek bizler için büyük önem arz ediyor. İlçemiz genelinde düzenlenen programlara ve etkinliklere katılmaya özen gösteriyoruz” dediler. (Gülcan Kutlu)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com