Ana Sayfa Gündem 1 Temmuz 2017 787 Görüntüleme

Pınarhisarlılar Ali Özer Parkında bayramlaştı

HABER MERKEZİ

Ramazan Bayramı nedeniyle Pınarhisar Belediye Başkanlığı tarafından her bayram geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma töreni Ali Özer Parkı’nda toplanılarak gerçekleştirildi.

Pınarhisar’da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın 1’inci günü Ali Özer parkında saat 12.00-13.00 arasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde; Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve beraberindeki protokol üyeleri konuklarını ayakta karşılayarak tek tek hoş geldin dediler ve bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu da katılarak bayramlaşma törenine katılanların bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma törenine katılanların karşılanmasının ve bayramlarının kutlanmasının ardından sohbet eden misafirler Pınarhisar Belediyesinin ikram ettiği çayları sohbetler eşliğinde yudumladılar. Yapılan sohbetlerin ardından gelen konukların ayrılması ile bayramlaşma töreni sona erdi.

Bayramlaşma törenine Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömürlü Dinçer, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Garnizon Komutanı, Jandarma Komutanı, Pınarhisar İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Uz, İl Genel Meclis Üyesi Serdar Dura, İl Genel Meclis Üyesi Çetin Şinikoğlu, Pınarhisar AK Parti İlçe Başkanı Şamil Karasu, CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan, MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars, Pınarhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Yalçıntaşküçük ve Kadın Kolları Üyeleri, Pınarhisar Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Mert Dülger ve Gençlik Kolları üyeleri, Eski Milletvekili Şenol Gürşan, Pınarhisar Belediyesi Meclis Üyeleri, , çevre köy muhtarları, çok sayıda Pınarhisarlı vatandaş katıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz yayınladığı mesajında; “Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Yeni bir Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam çerçevesinde Ramazan Bayramını, Tüm halkımızın huzurlu bir şekilde geçirmesini temenni eder, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim” dedi. (Gülcan Kutlu)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com