Ana Sayfa Gündem 18 Temmuz 2017 807 Görüntüleme

Bars; “Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacak”

Nedim Bars; “Türk düşmanları bilsin ki, Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacak ve Türk devleti ilelebet var olacaktır”

HABER MERKEZİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHPL) Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars “15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Kutlama Programı ile ilgili bir açıklama yaptı. MHP Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars 15 Temjuz 2017 akşamı şehitleri anma, demokrasi ve Milli Birlik Günü” nü Pınarhisarlı hemşehrileri ile birlikte kutladıklarını ifade etti. Pınarhisar ilçe Başkanı Nedim Bars yaptığı açıklamada kutlamalara katılan teşkilat mensubu arkadaşlarına ve Pınarhisarlı hemşerilerine teşekkür etti.

Herkesin 15 Temmuz 2017 Demokrasi ve Milli Birlik günü kutlayan Başkan Nedim Bars; “15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan hain ve alçak darbe girişiminin önlenmesi sırasında kahramanlık destanı yazan ve canlarını feda ederek şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, yine can siperane mücadeleleri sonucu gazi olan isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz” diyerek Türk Milletinin ve Türk Devletinin aleyhine hareket eden her türlü yapının karşısında olduklarını ifade etti.

*“Askere düşmanlık, düşmana askerlik demektir”

Başkan Bars açıklamasında; “Bu akşam 15 Temmuz 2017 şehitlerimizi anma, demokrasi ve milli birlik günümüzü Pınarhisarlı hemşerilerim ile birlikte kutladık. Bu vesile ile katılım sağlayan teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve Pınarhisarlı hemşerilerime teşekkür ederim. Türk Milleti bin yıllık şanlı tarihinde birçok kez yok edilmek için saldırılara maruz kalmış, her defasında bu saldıları bertaraf etmesini başarmıştır. 15 Temmuz 2016 da da devletimizin varlığına ve milletimizin birliğine yapılan saldırı milletimizin imanlı göğsünda parçalanmıştır. Bu hain saldırının bizleri üzen tarafı ise saldırıyı yapanların, Türk Milletinin kutsallarından olan yüce dinimizi ve Türk silahlı kuvvetlerimizin kıyafetlerini kullanmaları olmuştur. Şunu ifade etmek isterim ki asker şurayı bombaladı, asker şuraya mermi sıktı gibi söylemleri kabul etmiyor ve kınıyorum. Bunların asker kıyafetini çalan hırsız ve şerefsizler olduğunu bile bile bu söylemde ısrar edenler bilsinler ki bu yapılan askere düşmanlıktır. Şu da bir gerçektir ki askere düşmanlık, düşmana askerlik demektir. Bizim askerimiz bu hainlerle mücadele eden, Güneydoğu’da, Elbap’ta, Kosova’da, Afganistan’da şanına şan katan Mehmetçiklerdir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve sıhhatli hayırlı uzun ömür vermesini yüce rabbimden niyaz ederim. Türk düşmanları bilsin ki Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacak ve Türk devleti ilelebet var olacaktır” ifadelerini kullandı. (Gülcan Kutlu)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com