2017-2018 Amatör Liginin başlamasına az bir zaman kala Pınarhisarspor transferlerini sürdürerek hazırlık çalışmalarına başladı. Yeni sezona iddialı giren Pınarhisarspor’da hedef Bal Ligi.
HABER MERKEZİ
Pınarhisarspor Teknik Yönetimini ve hocasını yenileyerek yine takımın eksik noktalarına yapılan transferlerle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Pınarhisarspor Çim Saha’sında çalışmalarına başlayan ekip antremanlarına başladı. Yeni teknik ekibiyle ve katılan yeni oyuncularla antrenmanlara başlayan takımda hedef Bal Ligine kalmak.
Pınarhisarspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza töreninde,Pınarhisarspor Kulübü Başkanı Deniz Can, Kulübün Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Günözen’in katılımıyla Antrenör Hasan Berber ve yeni oyuncuların katıldığı toplu imza töreni düzenlendi. İmza töreninde futbolculara hitaben konuşan Pınarhisarspor Kulübü Başkanı Deniz Can; “ Yaptığımız yeniliklerle hedefimiz Bal Ligi’ne çıkmak. Pınarhisarspor’u ilk kez Bal Ligi’ne çıkarmak istiyoruz. Sizler sezon sonunda geçmişinize baktığınız zaman bu kadroda ben de vardım diyebileceksiniz. Bizler hocamızla beraber Bal Ligi’ne çıkacağımıza inanıyoruz, sizle de inanıyorsunuz. Bizim görevimiz eksiğiniz ne varsa yapmaya çalışmak ama sahada 90 dakika olacak olan sizlersiniz. Hep birlikte el ele olalım, kenetlenelim, bir aile olalım, disiplinli olalım, güzel bir şekilde sezon sonu şampiyon olalım” dedi.
Antrenör Hasan Berber ise yaptığı konuşmada; “Şampiyon olacağımıza inandığımız grubu getirdik. Futbolcu kardeşlerime inandığım için Mesut Başkanım da, siz de de bizi kırmadınız. Pırıl pırıl, karakterli futbolcularımız bir araya geldi. Pınarhisar’ı güzel temsil edeceğimize ben ve futbolcu kardeşlerimle beraber inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Pınarhisarspor Sosyal Tesislerinde imzaların atılmasının ardından takım sahada antreman yaptı.
Pınarhisarspor Kulübü Başkanı Deniz Can, yeni sezonun herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak “ Hedefimiz Bal Ligi, o yıl bu yıl olacak inşallah” dedi. İmza töreni öncesinde Deniz Can konu ile ilgili Pınarhisar Gazetemize özel yaptığı açıklamada; “ Hedefimiz kesinlikle Bal Ligi. Geçen sene Pınarhisarspor’da Genel Kaptan olarak görev üstlendim. Bu sene de yeni bir oluşum yaptık. Yeni bir yönetim oluşturduk. Yönetimde de sağ olsun arkadaşlar beni Başkan olarak düşündüler. Ben de sporu seven, spor sevdalısı biriyim. Ben de kabul ettim. Kabul ettikten sonra zamanımız da daralıyordu, işe temelden başlayalım dedik. Teknik direktör olarak Hasan Berber’de karar kıldık ve anlaştık. Daha sonra yeni yönetimle istişareler yaparak kadroda nerelerde eksik var tespit edip, bu doğrultuda transferlerimizi yaptık. Kaleci transferimiz bitti, defans transferlerimiz bitti, orta sahaya güzel takviyeler yaptık. Şu anda 8 adet futbolcu olmak üzere ileriye yönelik güzel futbolcu takviyeleri yaptık. Belki bir tane daha transfer yapmayı düşünebiliyoruz. Malzeme eksiklerimiz vardı onları tamamlıyoruz.
Bu yıl Pınarhisarspor’da geçen yılki arkadaşlardan da var ama komple bir yönetim değişti. Grupta iddialı takımlar var. Herkes şampiyonluk istiyor ama bizim bir hedefimiz var, bu yıl Pınarhisarspor tarihinde olmayan “Bal Ligi” ne çıkmak istiyoruz. Bizim hedefimizde istiyoruz ki Pınarhisarspor şampiyon olsun. Kulüp Başkanı olarak ben ve yönetici kadromuz bunu çok istiyoruz. Mesut Günözen hocam çok emek veriyor, diğer arkadaşlarımız emek veriyor. Diyoruz ki bu sene şeytanın bacağını kıralım, hem Pınarhisar halkına güzel futbol izletelim, hem de şampiyon olalım. Spora yakışır kavgasız, gürültüsüz, sakatsız güzel bir lig olsun. Bu arada bütün takımlara da başarılar diliyoruz, inşallah iyi bir sezon geçirsinler ama sezonun sonunda biz mutlu olmak istiyoruz.
Geçen yıl Pınarhisarspor’a Afrika’lı oyuncu kattık. Bu değişik bir ambiyans oldu. Bu yıl yönetim yabancı futbolcu olmasın, buranın gençleri oynasın, onlar kazansın dedik. İyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum.
Pınarhisar İlçemizin tek takımı, tek takımı olduğu için resmi kurumlarımızı da gezdik. Önce Pınarhisar Kaymakamlığını ziyaret ile başladık. Pınarhisar Kaymakamımızdan bir destek sözü aldık. Maddi, manevi ne olursa ilçemizin gözde takımına destek bekliyoruz. Daha sonra her yıl olduğu gibi Belediye Başkanımız Mustafa Cingöz’ün de kapısını çaldık. Zaten her sene olduğu gibi bu yıl da seve seve kabul etti. Kaymakam bey olsun, Belediye Başkanımız olsun destek sözü verdiler. İlçe Emniyet Müdürümüz şiddet olayları vs gibi durumların yaşanmaması için gerekli tedbirleri zaten alıyorlardı, bu yıl da alacaklar.
Belediye Başkanımızdan Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir’den bir randevu ayarlamasını istedik. Başkanımız bir randevu ayarlayacak. Randevu alıp görüşebilirsen bir isim sponsorluğu teklif edeceğiz. Limak Pınarhisarspor olarak teklifimizi yapacağız. Nihat bey zaten spor sevdalısı. Bölgesel demek maliyetlerin yüksek olması demektir. Onu da arkamıza alırsak çok iyi olacak.
Futbol gönül işi. Ben aslen Kaynarcalıyım, İstanbul’da yaşıyorum ama bu iş gönül işi. Ailemle görüşmediğim kadar buradaki arkadaşlarla görüşüyorum. Ne yapabiliriz, ne edebilirizi konuşuyoruz. Yatıyoruz, kalkıyoruz Pınarhisarspor. Bu yıl grupta güzel ve denk takımlar var. Güzel bir lig olacağına inanıyorum. Biz de Resmi kurumlar, spor camiası, halk el ele vererek Pınarhisar’ı bu güne kadar hiç ulaşmadığı Bal Ligine çıkarmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Gülcan Kutlu)