Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde “Pınarhisar Atatürk Kültür Merkezi Projesi” projesi ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezinde kutlama programı düzenlendi.
HABER MERKEZİ
Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Türkiye’nin En Prestijli Belediyecilik ödüllerinden “Altın Karınca” da ” Şehircilik Alt Yapısı ” kategorisinde “Pınarhisar Atatürk Kültür Merkezi Projesi” ile birincilik ödülü alan Pınarhisar Belediyesi; ödülü Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programla kutladı.
Kutlama programına Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Pınarhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömürlü Dinçer ve belediye personeli katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, bunun tek başına başarılan bir şey olmadığını söyledi ve tüm personele teşekkürlerini ileterek personelini tek tek kutladı.
Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz alınan ödül ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hiçbir başarı tek başına gerçekleşmez. Bu başarıda emeği geçen herkesi ve tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bir başarıya ulaşmak, ödüllendirilmek, ödül almak dünyanın en güzel şeyidir. Ama ben şunu çok iyi biliyorum. Bu herhangi bir kişinin tek başına başardığı bir şey olamaz. Bu kişisel başarı olarak gösterilemez. Ödüller almak çok hoşumuza gidiyor. Ödülü almamızda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz’ün teşekkür konuşmasından sonra pasta kesildi ve hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleşti. (Gülcan Kutlu)