Ana Sayfa Gündem 12 Aralık 2017 716 Görüntüleme

Öğrenciler voleybol maçına gitti

Pınarhisar Anadolu Lisesi öğrencileri Eczacıbaşı- Seramiksan Bayan voleybol maçını izlemeye gittiler.

HABER MERKEZİ

Pınarhisar Anadolu Lisesi, Kızılay Kulübü öğrencileri için okul tarafından voleybolu sevdirmek ve özendirmek için voleybol maçı izlemek üzere bir gezi düzenlendi. Düzenlenen geziye 2 idari personel, 3 öğretmen ve 58 öğrenci katıldı. Geziye katılan öğrenciler 26.11.2017 Cumartesi günü Eczcıbaşı-Seramiksan Bayan voleybol maçını izlediler.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin dokuzuncu haftasında Manisa ekibi Seramiksan’ı konuk eden Eczacıbaşı VitrA, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi 17 sayıyla Tijana Boskovic olurken, turuncu beyazlıların kaptanı Jordan Larson 13 ve Hande Baladın 8 sayıyla takımlarının galibiyetinde rol oynadı.

Eczcıbaşı-Seramiksan Bayan voleybol maçı sona ermesinin ardından Anadolu Lisesi öğrencileri Eczcıbaşı ve Seramiksan voleybol takımları oyuncuları ile sohbet ederek günün anısına fotoğraf çektirdiler. (Hacer Zortul)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com