Bir kez daha Pınarhisar’ın gururu oldular
*Kırklareli Midi Kızlar Voleybol Liginde mücadele veren Pınarhisar’ın Midi Sultanları 3.lük kupasını alarak bir kez daha Pınarhisar’ın gururu oldular
HABER MERKEZİ
Pınarhisar’ın Midi Sultanları 2017-2018 Midi Kızlar Valeybol Kulüpler Kırklareli İli Voleybol Liginde mücadele verdiler. Valeybol’da emin adımlarla ilerleyen Pınarhisar’ın Midi Sultanları sona eren ligde verdikleri mücadele sonucu 3.lük kupasını alarak bir kez daha Pınarhisar’ın gururu oldular. Ligde Onursupor A, Onurspor B, Babaeskispor ve Atatürk Ortaokulu kulüpleri yer aldı. Midi Sultanlar ligde yaptıkları karşılaşmalarda Onurspor A’ya deplasmanda ve kendi evinde yenildi. Kırklareli Ortaokulu’na deplasmanda 3-1 yenilirken kendi evinde 3-2 yenmeyi başardı. Ligde yaptığı diğer müsabakaları 3-0 kazanan takım, Kırklareli Atatürk Ortaokulu’nun 1 set fazlası sebebi ile 3. sırada yer aldı. Valeybol Müsabakalarında Onurspor A takımı 1. olurken, 2. Atatürk Ortaokulu oldu.
Pınarhisar’ın Midi Sultanlarının Antrenörleri Cevizköy Ortaokulu Müdürü Şaban Küreş yaptığı açıklamada; “Cevizköy Ortaokulumuzdan da 8 kız öğrencimizin bulunduğu PınarhisarSpor Midi kızlar il çapında oynadığı 8 maçın 5 ini kazanarak il 3. Olmuştur. Kızlarımızı tebrik ediyorum. Her yaş grubunda iddialı bir takım haline geldiğimiz Voleybol branşında bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Eren’e, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İbrahim Eren’e, İlçe Spor Müdürümüz Sayın Hekim Demirci’ye, hemen hemen her maçımıza gelip bizleri yakından takip eden, sporcularımıza maç yemeği ikramında bulunan Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Hicret Şamil Karasuya çocuklarımız adına teşekkür ederim. Kupamızı İçerde, dışarda oynadığımız tüm maçlardaki bizleri yalnız bırakmayan Pınarhisar halkına armağan ediyoruz. Bu daha başlangıç. Her yaş grubundan kupalar ile döneceğiz. Çocuklarımızı yalnız bırakmayın. Zaferlerimize şahit olun” dedi. (Gülcan Kutlu)