Düğün salonu yeni sezona hazır
*Pınarhisar Belediye düğün salonu, yeni sezona bambaşka bir imajla girdi. Restorasyon ve tadilat çalışmaları tamamlanan Düğün Salonu yeni sezonda yeni yüzü ile Pınarhisarlıların hizmetine girdi. Ekipler tarafından bina dışı mantolama, dış boya, iç boya, çatı olukları ve çatı yapımı çalışmaları hızla gerçekleştirildi.
HABER MERKEZİ
Pınarhisar Belediye düğün salonu, yeni sezona bambaşka bir imajla girdi. Restorasyon ve tadilat çalışmaları tamamlanan Düğün Salonu yeni sezonda yeni yüzü ile Pınarhisarlıların hizmetine girdi. Ekipler tarafından bina dışı mantolama, dış boya, iç boya, çatı olukları ve çatı yapımı çalışmaları hızla gerçekleştirildi. Belediye düğün salonunda başlatılan restorasyon ve tadilat çalışmalarıyla gerek görüntü, gerek ışıklandırma ve ses sistemiyle farklı bir görünüme sahip olarak yeni sezonda Pınarhisar halkının hizmetine hazır bir hale geldi. Restorasyon ve tadilat çalışmaları Ramazan Ayı boyunca hızla sürdürülerek Ramazan Bayramında tamamlandı. Düğün Salonu yeni sezonda yeni yüzü ile Pınarhisarlıların hizmetine girdi.
Restorasyon ve tadilat çalışmalarının bitmesinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Cingöz; “Uzun yıllardır Belediyemize ait düğün salonu hizmet veriyordu. Zamanla duvarlarında çatlaklar oluşmuş, çatısında sorunlar oluşmuş, bazı camları kırılmış ve boya ihtiyacı gelmişti. Bütün bunları yeniden düzenleyerek ilçe halkımızın hizmetine en güzel hali ile sunduk” dedi.
Düğün salonunda düzenlemeler yaptıklarını ifade eden Başkan Cingöz; “Düğün salonumuzda baştan sona bir tadilat çalışması yapıldı. Bu kapsamında dış cephesi, salonun çatısı, elektrik aksamı, tuvaletler elde geçirildi. Çalışmalar tüm hızıyla sürdü. Ramazan Ayı içerisinde çalışmaları iç kısmında da tamamlayıp yeniden hizmete soktuk. Düğün Salonumuzun iç ve dış kısımlarındaki düzenlemeyi de Ramazan ayında yaptık. İçindeki düzenlemelerle birlikte salonumuz yepyeni bir görünüme kavuştu ve vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Yapılan bu çalışmalar ile Pınarhisarlı vatandaşlarımızın düğünleri artık daha güzel bir ortamda gerçekleşmiş olacak” dedi. (Gülcan Kutlu)