Ana Sayfa Gündem 31 Ağustos 2018 520 Görüntüleme

99 doktorun 14’ü Pınarhisar’a

Sağlık Bakanlığı tarafından Kırklareli’deki hastanelerde görevlendirilmek üzere 99 doktor ataması yapıldı. Ataması yapılan 99 doktordan 14 tanesi Pınarhisar’da görev yapacak.

HABER MERKEZİ

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Kırklareli’deki hastanelerde görevlendirilmek üzere 99 doktor ataması yapıldığını söyledi.  Ataması yapılan 99 doktordan 14 tanesi Pınarhisar’da görev yapacak. Yapılan atamalarda Pınarhisar Devlet Hastanesi’ne 1 Aile Hekimi, 10 Tabip atanırken Pınarhisar Toplum Sağlığı Merkezine 2 Tabip, K.K. Komutanlığı 5’inci Kor. İs. A. 1’inci Basamak Mua. Mrk. Ted. KS’ye de 1 Tabip atandı.

*Karasu; “İnşallah devamı gelir”

Kırklareli tarihinde bir ilkin gerçekleştiğini kaydeden Başkan Hicret Şamil Karasu yaptığı açıklamasında yapılan atamaların devamının gelmesini diledi. Başkan Karasu açıklamasında; “İlimiz tarihinde yine bir ilk Gerçekleşti. Sağlık Bakanlığımız tam 99 Doktor Kadrosunu ilimize verdi. Rabbim başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Dr Fahrettin Koca, Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz, İl Başkanımız Alper Çiler, Sağlık İl Müdürümüz Dr. Çiğdem Cerit ve tüm emeği geçenlerden razı olsun. İnşallah devamı da gelir ve daha iyi hizmete tüm hastalarımız kavuşur. Biz Büyük Bir Aileyiz” ifadelerini kullandı.

*Minsolmaz; “Sağlık alanındaki çalışmalarımız hızla devam ediyor”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da doktor atamalarının yapılması ile ilgili yaptığı açıklamada; “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizdeki hastanelerde görevlendirilmek üzere 11 Uzman Hekim, 86 Pratisyen Hekim, Vize 41. Tugay komutanlığı 1 Pratisyen Hekim ve Pinarhisar 5. Kor. is. a. 1. basamak muayeneye 1 Pratisyen olmak üzere toplam 99 doktor ataması yapıldı.

AK Parti İktidarı olarak özellikle Kırklareli’mizde sağlık alanında ki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Hem fiziki şartlarda hem de sağlık personeli olarak, Türkiye’de bu konuda en iyi iller arasında yer almaktayız.

Bir yandan ilçe ve beldelerimizdeki sağlık ocağı ve hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimizi sürdürürken, diğer taraftan da yine Bakanlık nezdinde personel eksikliklerimizi tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Buradan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya Kırklareli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Son atamalarla birlikte sağlıkta daha da güçlendik. Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

*Çiler; “Biz büyük bir aileyiz”

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Başkan Alper Çiler ise yaptığı açıklamada; “İlimiz tarihinde yine bir ilk Gerçekleşti. Sağlık Bakanlığımız tam 99 Doktor Kadrosunu ilimize verdi. Rabbim başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımız, Milletvekilimiz ve tüm emeği geçenlerden razı olsun. Inşallah devamı da gelir ve daha iyi hizmete tüm hastalarımız kavuşur. Biz Büyük Bir Aileyiz” ifadelerini kullandı. (Gülcan Kutlu)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com