Ana Sayfa Gündem 14 Aralık 2018 546 Görüntüleme

Pınarhisar’ın Sultanları sonunu getiremedi

Voleybol Gençler Liginde mücadele veren Pınarhisarspor’un Sultanları, Lüleburgaz Akademi ile yaptıkları karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

HABER MERKEZİ

Voleybol Gençler Liginde Pınarhisar kapalı spor salonunda Lüleburgaz akademi ile karşılaşan Pınrahisar’ın Sultanları maça kötü başladı. Kaşrılaşmanın ilk iki setinde gerçekleşen mücadelede sultanlar setlerde 2-0 geriye düştü. 3. Set ile birlikte kendilerini toprlamaya başlayan Pınarhisar’ın Sultanları durumu 2-2  sonuç ile beraberliği yakaladılar. Pınarhisar’ın Sultanları 5. Sette de 14-10 lık bir üstünlük elde etmesine rağmen seti 16-14, maçı ise 3-2 kaybetti.

Cevizköy Ortaokulu Müdürü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Küreş maç sonunda yaptığı açıklamada; “Müthiş mücadele için iki takımında sporcularını tebrik ediyorum Sultanları yalnız bırakmayan taraftarımıza, Sayın Başkanımız İhsan Talay ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi. (Gülcan Kutlu)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com