Ana Sayfa Gündem 3 Eylül 2019 311 Görüntüleme

Pınarhisar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüş etkinliği

Pınarhisar Devlet Hastanesi tarafından “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” faaliyetleri kapsamında “30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüş etkinliği” gerçekleştirildi.

HABER

Gülcan KUTLU

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” faaliyetleri kapsamında, toplumun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik edilmesi için,  Pınarhisar Devlet Hastanesi organizasyonluğunda  “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” temalı yürüyüşler yapılmaya devam ediliyor.

Pınarhisar Devlet Hastanesi tarafından “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” faaliyetleri kapsamında “30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüş etkinliği” gerçekleştirildi. fiziksel aktivite konusunda toplum bilinci oluşturmak, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek adına düzenlenen etkinliğe Pınarhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aylin Can, hastane yönetimi ve hastane çalışanları katıldılar.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com