Ana Sayfa Gündem 25 Ekim 2019 324 Görüntüleme

ZORTUL Medya’dan “Hayırlı Olsun” ziyareti

ZORTUL Medya Grup A.Ş bünyesinde yayın yapan Pınarhisar Gazetesi olarak, Pınarhisar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni yerine taşınması sebebi ile “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunduk.

HABER

Gülcan KUTLU

ZORTUL Medya Grup A.Ş bünyesinde yayın yapan Pınarhisar Gazetesi olarak Pınarhisar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim camiasına daha iyi hizmet edebilmek adına Pınarhisar Hükümet Konağından Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi Binasının 1. katına taşınması sebebi ile Gazetemiz adına Pınarhisar Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülcan Kutlu tarafından “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirildi.

Pınarhisar Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Gülcan Kutlu, Pınarhisar ilçe Milli Eğitim Müdürü Alpay Arı’ya makamında gerçekleştirdiği ziyaretinde yeni hizmet yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Müdürümüz Gülcan Kutlu basın olarak eğitim camiasına destek vermeye devam edileceğini belirtti. Müdür Alpay Arı da Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülcan Kutlu’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com