Ana Sayfa Gündem 6 Aralık 2019 246 Görüntüleme

Vali Bilgin’den Pınarhisar ASM inşaatı incelemesi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Pınarhisar İlçesi ziyareti kapsamında Pınarhisar ASM inşaatında çeşitli incelemelerde bulundu.

HABER

Gülcan KUTLU

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü Pınarhisar İlçesi ziyaret kapsamında Pınarhisar ASM inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yapılan binanın güzel ve yeni bir bina olduğunu kaydeden Vali Osman Bilgin eksiklerin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için kurumların el birliği ile çalışarak binanın Pınarhisarlıların hizmetine açılmasının önemine işaret etti. Pınarhisar ASM inşaatı incelemeleri sırasında Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e Pınarhisar Kaymakamı Soner Divli, Pınarhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Gizem Elitaş ve beraberindekiler eşlik etti.

5 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi binası 1054 m2 arsa üzerine 2 katlı çelik konstrüksiyonlu 457 m2 kapalı alanlı olarak 5 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi Binası olarak yapılıyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com