Ana Sayfa Gündem 17 Ocak 2020 260 Görüntüleme

Emniyet ve Jandarma personeline “Başarı Belgesi”

Pınarhisar Kaymakamı Soner Divli tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığında Görevli Personele “Başarı Belgesi” verildi.

HABER

Gülcan KUTLU

Pınarhisar Kaymakamı Soner Divli tarafından, gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personele “Başarı Belgesi” verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline İlçe Emniyet Müdürü Hüsnü Uz ve Pınarhisar İlçe Jandarma Komutanı Yiğitcan Ünal ile birlikte “Başarı Belgelerini takdim eden Pınarhisar Kaymakamı Soner Divli, personele gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ileriki yaşamlarında ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com