* ZORTUL Medya Grup A.Ş’ye bağlı olarak yayın yapmakta olan Pınarhisar Gazetesi olarak kardeş gazetemiz Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’nin 97. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.
HABER
Hacer ZORTUL
Pınarhisar Gazetemizin de bağlı bulunduğu ZORTUL Medya Grup A.Ş’ye bağlı olarak yayın yapmakta olan kardeş gazetemiz Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi Türkiye’nin halen yayın hayatını aralıksız olarak devam ettiren En Eski 3. Gazetesi olarak 97. Kuruluş Yıldönümünü kutlamanın gurunu ve mutluluğunu yaşıyor.
Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi, 3 Şubat 2015 tarihinde ZORTUL Medya Grup A.Ş. sahibi Seyyid Muhammed Maruf Zortul tarafından satın alındı. ZORTUL Medya bünyesine geçmesi sonrasında yaptığı yenilikler ile Trakya’da etkin, güçlü bir Gazete olma yolunda daha önemli adımlar atmaya devam etti. Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi çalışanları ile birlikte doğru, dürüst ve tarafsız haberleri ile bütün Trakya’yı aydınlatmaya devam ediyor.
Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi 97. Gurur Yaşımıza girmenin mutluğu içerisinde. Aralıksız olarak yayın hayatını sürdüren Trakya’daki En Eski 1. Gazete, Türkiye’deki En Yaşlı 3. Gazete olan Gazete Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi 3 Şubat 2015 tarihi itibariyle Gazetenizin İmtiyaz Haklarını alan “ZORTUL Medya Gurup A.Ş.” tarafından yapılan yenilikler ve daha güçlü bir şekilde Trakya’da etkin bir ses olmaya devam ediyor.
ZORTUL Medya Grup A.Ş’ye bağlı olarak yayın yapmakta olan Pınarhisar Gazetesi olarak kardeş gazetemiz Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’nin 97. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.