Ana Sayfa Gündem 28 Eylül 2021 194 Görüntüleme

“Tüm kanser türlerinin tedavisini yapabiliyoruz”

*Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, yeni açılan Kemoterapi Ünitesinde hematolojik kanserler hariç tüm kanser türlerinin tedavisini akıllı ilaç tedavisi dahil olmak üzere yapabildiklerini söyledi.

HABER

Gülcan KUTLU

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi bünyesinde açılan Kemoterapi Ünitesinde hematolojik kanserler hariç tüm kanser türlerinin tedavisini akıllı ilaç tedavisi dahil olmak üzere yapabildiklerini söyledi.

Kemoterapi Ünitesi açılışında karışık duygular yaşadıklarını, kemoterapi alan hastaların ve yakınlarının memnuniyetin kendilerine duygusal anlar yaşattığını söyledi. Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit kanserde erken teşhisin yanı sıra tedavi rehabilitasyon hizmetlerinin de önemli olduğunu belirtti. Ellerinde ilaç eksiği olmadığını aktaran Çiğdem Cerit; “Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi bünyesinde “Kemoterapi Ünitesini” törenle hizmete aldık. Bu ünitenin açılmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma, Onkoloğumuz Ali Göker beye, onkoloji hemşirelerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Tüm kanser türlerinin (hematolojik kanserler hariç) tedavisini akıllı ilaç tedavisi dahil olmak üzere ünitemizde yapabiliyoruz. Elimizde ilaç eksiğimiz yok. Ekibimiz sağlam. Kanserde erken teşhisin yanı sıra tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri de önemli. Rabbim kimseyi muhtaç etmesin, eksikliğini de göstermesin. Maneviyatı yüksek bir hizmete hep beraber imza attık. Bugün kemoterapi alan hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyeti bizlere gerçekten duygusal anlar yaşattı. Her daim desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız, Sayın Valimiz, Sayın Vekilimiz ve değerli Başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. İlimize hayırlı olsun. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum” cümlelerini kullandı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Vali Ekici Akören Köyünde

Vali Ekici Akören Köyünde

Tema Tasarım | Osgaka.com