Ana Sayfa Gündem 19 Ekim 2021 178 Görüntüleme

Başkan Tekeş; “Biz hazırız”

*İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş yaptığı açıklamada esnaf ve vatandaş ziyaretlerini daha geniş bir kapsamda gerçekleştirmek için plan ve programlarını yaptıklarını söyledi.

HABER

Gülcan KUTLU

İYİ Parti Pınarhisar İlçe Teşkilatı, İYİ Parti Pınarhisar İlçe Başkanı Tarık Tekeş başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını geniş katılım ile gerçekleştirdiler. Başkan Tarık Tekeş toplantı ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Tarık Tekeş yaptığı açıklamada esnaf ve vatandaş ziyaretlerini daha geniş bir kapsamda gerçekleştirmek için plan ve programlarını yaptıklarını söyledi.

Başkan Tekeş açıklamasında İYİ Partiye yoğun üye katılımı ve saha çalışmaları hakkında istişarede bulunduklarını belirterek; “İYİ Parti Ailesi olarak yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirerek, partimize gerçekleşen yoğun üye katılımı ve saha çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk. Dertleri ile dertlendiğimiz, sorunlarını sorunumuz bildiğimiz kıymetli halkımızın sesi olmayı sürdürmek, esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi de daha geniş bir kapsamda gerçekleştirmek için plan programımızı yaptık. Biz hazırız” dedi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com