Ana Sayfa Gündem 2 Kasım 2021 226 Görüntüleme

Sporculardan nefes kesen tekvando gösterisi

*Pınarhisarlı sporcu çocuklar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende yaptıkları taekvando gösterisi ile izleyenleri büyülediler.

HABER

Gülcan KUTLU

Pınarhisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Taekwondo gösterileri organize edildi. Gösterilere Pınarhisarlı Taekwondo sporcuları hocaları Filiz Rışvanoğulları ile birlikte katıldılar. Gösterilerde toplu olarak düzenlenen gösterinin yanı sıra sporcuların bireysel gösterileri de yer aldı. Pınarhisar’ın tekvando sporcuları hocaları ile birlikte Cumhuriyet Bayramı töreninde yaptıkları gösteri büyük beğeni topladı. Gösterilerde sporcuların ve velilerin heyacanı çok yüksek olduğu görüldü. Gösteriler sonunda İzleyenleri büyüleyen tekvando gösterisi ve ardından açtıkları Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Bayramı’na katılanlardan büyük alkış aldı.

*Çocuklarımız ile gurur duyuyoruz

Hocası eşliğinde toplu ve bireysel gösteri yapan ve büyük alkış alan sporcuların aileleri yaptıkları açıklamada; “Bugün çocuklarımız ile bir kez daha gurur duyduk. Çocuklarımız hem okula gidiyorlar hem Taekwondo çalışıyorlar. Çok gururluyuz, daima arkalarında olacağız” cümlelerini kullandılar.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com