Pınarhisar İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Orman Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 11 milyonluk rekor fidan dikme kampanyasına Pınarhisar Osmancık Köyü’nde fidan dikerek destek oldular.
HABER
Gülcan KUTLU
Pınarhisar İlçe Tarım Müdürü Süleyman Korkut ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli 11 Kasım 2021 Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla; 81 ilde aynı anda 252 milyon fidanın toprakla buluşturulması için Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda başlatılan kampanya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Milletvekili Selahattin Minsolmaz Pınarhisar İlçesi Osmancık Köyü’nde gerçekleşen etkinliğe katıldılar.
Pınarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Türkiye’nin orman varlığını artırmanın yanı sıra, aynı zamanda toplumda ağaç ve orman sevgisini geliştirmeyi, çevresel farkındalığı artırmayı ve çevreye duyarlı nesiller yetiştirmeyi amaçlayan sosyal bir etkinlik olan “Geleceğe Nefes” kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katılım sağladığı organizasyonda Orman Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 11 milyonluk rekor fidan dikme kampanyasına Pınarhisar Osmancık Köyü’nde fidan dikerek destek oldular. İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli ilk olarak düzenlenen programı takip ettiler. Daha sonra da fidan dikimi alanına geçen İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tüm Türkiye ve katılımcılar ile birlikte saat 11.11’de fidan dikti, can suyu verdiler.