Ana Sayfa Gündem 17 Aralık 2021 175 Görüntüleme

Istrancalar’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı

Meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen kar Istrancalar’da etkisini gösterdi. Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ illerinde başlayan kar yağışı gece saatlerinde etkisini artırarak, hava sıcaklarının daha da düşmesine sebep oldu.

HABER

Gülcan KUTLU

Meteorolojinin uyarılarının ardından beklenen kar Trakya’da da etkisini gösterdi. Kırklareli, Edirne, ve Tekirdağ illerinde Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle başlayan kar yağışı gece saatlerinde etkisini artırarak, hava sıcaklarının daha da düşmesine sebep oldu.

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde akşam başlayan kar Dereköy Sınır Kapısın, Pınarhisar ile Demirköy ilçesi arasındaki bölgeyi beyaza bürüdü. Hava sıcaklığının 3 derece ölçüldüğü bölgede, trafikte aksamaların yaşanmaması için Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri harekete geçti.

*Yenice Köyünden itibaren etkili oldu

Kar yağışı Pınarhisar Merkez ve yakın köylerinde etkili olmaz iken Yenice Köyü’nün ve yüksek köylerin beyaza bürünmesine sebep oldu. Zaman zaman fırtına şeklinde yağan kar yağışı Yenice Köyü ile Demirköy Karayolunda sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oldu.

Kar yağışının aralıklarla Perşembe gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com