Ana Sayfa Gündem 14 Ocak 2022 156 Görüntüleme

Kırklareli Valiliğinden gazetemize ziyaret

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ZORTUL Medya bünyesinde yayın yapan Pınarhisar Gazetemizi ziyaret etti.

HABER

Hacer ZORTUL

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla ZORTUL Medya bünyesinde yayın yapan Pınarhisar Gazetemizi ziyaret etti. Müdür Özgür Tiran gazetemize ziyaretinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak, Vali Osman Bilgin’in selamlarını iletti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’in bir toplantı olduğu için Ankara’da olduğunu belirten Müdür Özgür Tiran; “Valimiz Osman Bilgin’in tüm basın mensubu çalışanlarınıza selamları var. Kendisinin Ankara’da olması sebebiyle hediyelerini sizlere ben takdim ediyorum. Önce Kırklareli Merkez’deki gazetelerimizi ziyaret ettik. Şimdi de ilçelerimizdeki gazetelerimizi ziyaret edip günlerini kutluyoruz. Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Özgür ve çok sesli bir medya ortamı, bilgi edinme hakkının en önemli teminatıdır. Toplumumuzun düşünce zenginliği içinde farklı görüş ve düşünceleri tarafsız bir yaklaşımla ortaya koyan basınımız, milletimizin özgür haber alma ve farklı düşüncelere ulaşabilme hakkının korunmasına ve böylelikle ülkemizdeki huzur ve güven ortamının da istikrarlı ve güçlü bir şekilde devam etmesine katkı sağlamaktadır. Pandemi döneminde yine birlikte çalıştık. Dünya, ülkemiz ve ilimiz zor günler yaşadığı bu dönemde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün basın mensupları ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pınarhisar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gülcan Kutlu ise Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumlar ile uyum içinde çalışmanın önemine değinerek; “Bizler basın mensupları olarak vatandaşın gözü kulağı olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Kurumlar ile uyum içinde çalışmak bizim için çok önemli. Ancak bizim tüm haberlerimizi tarafsız olarak yazmamız gerekiyor. Kırklareli Valiliğinin bu özel günümüzde bizi unutmayarak ofislerimize kadar gelmesi bizi ziyadesi ile memnun etti. Sayın valimize bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com