Aile Hekimliği alanında gerçekleştirilen 128. Ek yerleştirme süreci, 13 Eylül 2023 tarihinde Komisyon huzurunda titizlikle değerlendirildi ve sonuçlar netlik kazandı. Bu sonuçlar, Türkiye genelinde Aile Sağlığı Merkezleri’nde hizmet vermek üzere göreve başlayacak yeni doktorları belirledi. Toplamda 6 doktor, bu önemli sağlık kurumlarında halk sağlığına katkıda bulunmak üzere seçildi.
Bu yılki yerleştirme sonuçlarına göre, Dr. Gamze Tunabay Merkez Açık Ceza İnfaz Kurumu Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapacak. Dr. Sarp Dündar, İnece Aile Sağlığı Merkezi’nde hizmet sunacak doktor olarak seçildi. Dr. Aziz Denizhanoğlu, Pınarhisar 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde halk sağlığına katkıda bulunacak. Dr. Levent Yüksel ise Lüleburgaz Büyükkarıştıran Aile Sağlığı Merkezi’nde yeni görevine başlayacak.
Ayrıca, Dr. Benan Kuşçu ve Dr. Berkay Cansever, Lüleburgaz Özden Gökçe Aile Sağlığı Merkezi’nde vatandaşlara sağlık hizmeti sunacak olan doktorlar arasında yer aldı.
HABER: Gülcan KUTLU