Ana Sayfa Gündem 18 Eylül 2023 291 Görüntüleme

Kıbrıs Gazisi Hozman Son Yolculuğuna Askeri Tören ile Uğurlandı

Hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Biyamil Hozman, Kırklareli’nin Vize ilçesinde, Vize Bereket Camii’nde düzenlenen cenaze namazı ve askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Düzenlenen törene Kırklareli Valisi Birol Ekici de katılım gösterdi.

Cenaze namazının kılınması ve cenazenin defnedilmesi sonrasında Vali Ekici, Gazi Hozman’ın tabutuna sarılı Türk bayrağını, Gazi’nin yakınlarına teslim etti. Vali Ekici yaptığı açıklamada, “Gazimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” dedi.

Kıbrıs Gazisi Biyamil Hozman, vatanı için verdiği mücadele ve kahramanlığı ile hatırlanacak, Kırklareli halkı tarafından minnet ve saygıyla anılacak.

HABER: Gülcan KUTLU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com