Ana Sayfa Gündem 18 Eylül 2023 226 Görüntüleme

Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Personelleri Gazilerle Buluştu

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, birim sorumlusu personelleriyle birlikte Lüleburgaz Muharip Gaziler Derneği üyeleri ile özel bir buluşma gerçekleştirdi. Bu anlamlı etkinlik, Lüleburgaz ilçesindeki Gençlik Parkı’nda gerçekleşti.

Bu kapsamda, muharip gazilerin ve gazilerin yaşadıkları deneyimleri dinlemek ve onlarla daha yakından iletişim kurmak amacıyla düzenlenen etkinlik, duygusal ve anlamlı anların yaşanmasına vesile oldu.

Bu özel etkinlik sırasında, Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ile muharip gaziler arasında dostluk ve dayanışma köprüleri kuruldu. Gazilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çeşitli hizmetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

HABER: Umut AL

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com