Kırklareli Süper Amatör Lig'in 14. haftasında Büyükmandıra Hürriyetspor ile Kaynarca Gençlikspor arasında gerçekleşen mücadele, futbol tutkunlarını heyecanlandırdı. 4 Şubat Pazar günü saat 14.45'te Büyükmandıra Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Stadı'nda oynanan karşılaşma, gollü ve çekişmeli geçti.
İlk yarıya hızlı bir başlangıç yapan Büyükmandıra Hürriyetspor, Bahadır İzci ve Emre Gündoğan'ın kaydettiği gollerle 2-0'lık bir üstünlük elde etti. Ancak ikinci yarıda Kaynarca Gençlikspor'un ataklarına karşılık veren Büyükmandıra Hürriyetspor, kalesinde gördüğü 2 golle skoru dengeledi.
Ancak maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Turgay Meşe, attığı golle Büyükmandıra Hürriyetspor'a 3-2'lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla birlikte Büyükmandıra Hürriyetspor, puanını 19'a yükseltirken, Kaynarca Gençlikspor ise 28 puanda kaldı.







