Kırklareli Sentetik sahasında oynanan heyecan dolu yarı final maçında, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatan Forza PHS ile Kırklareli Üniversitesi takımı Dereboyu arasındaki mücadele nefes kesti. Maç, izleyicilere zorlu anlar yaşatırken, Forza PHS'nin mücadele azmi ve oyun kalitesi maçın kırılma anı oldu.
Karşılaşmanın başlarında gol yiyerek 1-0 geriye düşen Forza PHS taraftarlarını endişelendirse de, takım pes etmedi. Evren Çeken'in attığı golle skoru 1-1'e getiren Forza PHS, maç boyunca rakibi karşısında üstünlük sağlamak için büyük bir çaba sarf etti. Maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı ve kazananı belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışlarındaki başarılarıyla dikkat çeken Forza PHS, normal sürede attığı golün yanı sıra Evren Çeken, Yusufcan Yıldız, Ali Alkan, Utku Ozan Kınay, İzzethan Döner ve Mehmet Yalçın'ın penaltı golleriyle skoru 6-5 lehine çevirdi. Ayrıca, kaleci Mehmet Yalçın'ın kurtardığı kritik bir penaltıyla maça damga vuran isim oldu.
Forza PHS, bu zaferle adını finale yazdırarak taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Takımın gösterdiği mücadele ve birlikte kazanma iradesi, futbol tutkunlarının belleğinde uzun süre kalacak. Maçın ardından Forza PHS oyuncuları ve taraftarları arasında büyük bir sevinç ve coşku hakim oldu.







