• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Sağlık - Yaşam
  • Spor
  • E-Gazete
  • Resmi İlanlar
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Kırkpınar'da 22 milyon 222 bin lira veren Seyfettin Selim 15'inci kez ağalığı aldı
Genel
Yayınlanma: 09 Temmuz 2023 - 21:55

Kırkpınar'da 22 milyon 222 bin lira veren Seyfettin Selim 15'inci kez ağalığı aldı

Edirne'de gerçekleştirilen 662'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde daha önce 14 yıl ağalık yapan ve ebedi altın kamer sahibi Seyfettin Selim, 22 milyon 222 bin liraya temsili koçu alarak gelecek yıl yap

Genel
09 Temmuz 2023 - 21:55
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Kırkpınar'da 22 milyon 222 bin lira veren Seyfettin Selim 15'inci kez ağalığı aldı

Edirne'de gerçekleştirilen 662'nci Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde daha önce 14 yıl ağalık yapan ve ebedi altın kamer sahibi Seyfettin Selim, 22 milyon 222 bin liraya temsili koçu alarak gelecek yıl yapılacak 663'üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin de ağası oldu. Seyfettin Selim bu sonuçla 15'inci kez ağalığı alıp altın kemerin dördüncü kez ebedi sahibi oldu.
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bugün Er Meydanı'nda Kırkpınar Ağalığı için ihale düzenlendi. İhaleye bugüne kadar Kırkpınar'da 14 yıl ağalık yapan ve 3 altın kemerin ebedi sahibi iş insanı Seyfettin Selim ile Mehmet Tüyyüz katıldı. İhaleye Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi encümeni ile birlikte katıldı. Er Meydanı Stadı'ndaki protokol tribününde kurulan masada gerçekleştirilen ağalık ihalesini Belediye Başkanı Recep Gürkan açtı.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar'ı temel direğinin ağalık olduğunu belirterek, "Büyük Türk milletinin en eski organizasyonu olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 662'ncisine hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu yıl Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizin canları ve kanlarıyla bize vatan olarak armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin de 100'üncü yılı. Birazdan Mehmet Tüyyüz kardeşimiz ve Seyfettin Selim arkadaşımız 663'üncü tarihi Kırkpınar ağalı için herkesin huzurunda birbirleriyle yarışacaklar. Kırkpınar ağalığı sadece para ödemek değil, gönül ve sevda işidir. Gnlünde ve yüreğinde Türk milletinin ve Türk milletinin Ata sporu olan yağlı güreşin olması demektir. Her iki ağa adayımıza da başarılar diliyorum" dedi.
AĞALIK KOÇ İHALESİ 22 MİLYON 222 BİN LİRA'YA SATILDI
İhaleyi 4 milyon 023 bin lira ila başlatan Recep Gürkan ardından Seyfettin Selim 10 milyon 022 bin lira verdi. İhaleye katılan Mehmet Tüyyüz'ün rakamı 11 milyon liraya yükseltmesi üzerine bu kez Selim, 12 milyon 261 bin liraya çıktı. İhalede Mehmet Tüyyüz 13 milyon 500 bin lira verirken, Seyfettin Selim bu kez 15 milyon 022 bin liraya çıktı. İhalede Mehmet Tüyyüz 15 milyon 100 bin lira vermesiyle Seyfettin Selim rakamı 16 milyon 261 bin liraya çıkardı. Mehmet Tüyyüz'ün 17 milyona çıktığı ihalede Seyfettin Selim yine üstüne çıkarak 20 milyon verdi. Mehmet Tüyyüz'ün 21 milyon teklif ettiği ağalık koç ihaleisnde Seyfettin Selim ücreti 22 milyon liraya çıkardı. Mehmet Tüyyüz'ün 22 milyon 100 bin lira verdiği ihalede 3 altın kemerli ağa Seyfettin Selim 22 milyon 222 bin lira verdi. Mehmet Tüyyüz bu rakamdan sonra ihaleden çekilince, 663'üncü Kırkpınar'ın ağası oldu.
DÖRDÜNCÜ ALTIN KEMERİN EBEDİ SAHİBİ OLDU
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, 15'inci ağalığını kazanarak Kırkpınar'da Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza attı. Üst üste 15'inci ağalığını alan Selim 4'üncü altın kemerin de ebedi sahibi oldu. Selim, "Bu yıl nasip olmadı ağalığı teslim etmek. 22 milyonun üstüne çıksaydı arkadaşımız verecektim ama seneye inşallah. Ata sporumuza helali hoş olsun diyorum bu para" dedi.

İlginizi Çekebilir
Buz Pisti Yoğun İlgi Gördü
Buz Pisti Yoğun İlgi Gördü
Basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yapılacak yardımlara ilişkin duyuru
Basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yapılacak yardımlara ilişkin duyuru
Bakan Göktaş’tan Belediyemize Ziyaret
Bakan Göktaş’tan Belediyemize Ziyaret
12 Dakikalık Yol 3 Dakikaya İndi
12 Dakikalık Yol 3 Dakikaya İndi
Son Haberler
Küçükyaylaspor, Pınarhisarspor'u 4-0 Mağlup Etti
Küçükyaylaspor, Pınarhisarspor'u 4-0 Mağlup Etti
Kaynarca Gençlikspor Süper Amatör Ligin Yeni Lideri Oldu
Kaynarca Gençlikspor Süper Amatör Ligin Yeni Lideri Oldu
Vali Ekici “Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende”
Vali Ekici “Geleceğimiz Vergilerimizle Güvende”
Kırklareli TSO Belediye Başkan Adayı Bulut'u Ağırladı
Kırklareli TSO Belediye Başkan Adayı Bulut'u Ağırladı
KADES Uygulaması Hayat Kurtarıyor
KADES Uygulaması Hayat Kurtarıyor
Edirne'de kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Edirne'de kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Ana Sayfa
Genel
Gündem
Ekonomi
Siyaset
Sağlık - Yaşam
Spor
E-Gazete
Resmi İlanlar
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • E-Gazete
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Köşe yazısı
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık - Yaşam
  • Siyaset
  • Spor
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim