Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programında MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan ve MHP MYK Üyesi Derya Bulut, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıda basın mensupları ile sohbet ederek günlerini kutlayan Başkan Şaban Savaşan programda bir konuşma yaptı. Başkan Şaban Savaşan yaptığı konuşmasında; ‘’Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız çok zor şartlar altında fedakarca çalışan ve meslek ilkeleri ışığında görevini sürdüren siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.
Başkan Savaşan konuşmasının devamında yerel seçimlere değinerek; “Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta yerel seçimler var. Bu seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kırklareli’nde belediye başkan adayımızı çıkaracağız. Cumhur İttifakı başta Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) olmak üzere Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Demokratik Sol Parti (DSP) bizim çıkaracağımız adaya destek verecek. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak artık yeter diyoruz. Kırklareli’nde bir değişimin şart olduğuna inanıyoruz. Bu değişimin 31 Mart’ta gerçekleştireceğimize inanıyoruz.
Bizlere halkın büyük bir teveccühü var. Bizim amacımız belediyeye herhangi bir siyasi partinin bayrağını dikmek değil, Kırklareli halkına hizmet etmek. Sorunlara çözüm üretmek ve bu çözümleri hayata geçirmek. Biz nezaketli bir biçimde, Kırklareli odaklı bir seçim çalışması yürüteceğiz. Ayırmadan ayrıştırmadan herkesi kucaklayarak tüm hemşerilerimize eşit hizmet sunacak projeler ile sahada olacağız. Halkımıza hizmetlerimizi anlatacağız.
Kırklareli’nde seçimler hep bir slogan üzerinden yürütülüyor. Seçim çalışmalarında en büyük Atatürkçü kim, en büyük milliyetçi kim, en müslüman kim? Biz diyoruz ki; Atatürkçülüğümüzü yapacağımız hizmetlerle, Kırklareli’ne kazandıracağımız projelerle, eserlerle ve Kırklareli’ni belirli bir yerlere taşıyarak göstereceğiz.
Milliyetçiliğimizi Kırklareli halkını kucaklayarak bütün herkesi eşit şekilde severek göstereceğiz. Müslümanlığımızı çok çalışarak yemeden yedirmeden, çalmadan çaldırmadan, mazlumların, mağdurların ve yetimlerin hakkını koruyarak Müslümanlığımızı ispat edeceğiz. Sadece sloganlarla yürütülen seçimler o sloganlara verilen oylar Kırklareli’nin 5 yılını heba etmiş oluyor. Bu yüzden bu seçimlerde sadece biz projeler üzerinden Kırklareli’ne hizmet anlayışı içerisinde ve vatandaşı kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz.
Değerli basın mensubu arkadaşlarım; Henüz adayımız belli değil, çok yakın bir zamanda genel merkez tarafından yapılacak olan açıklama ile tam netlik kazanacak. Tekrardan buraya geldiğiniz davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür eder, sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Katıldığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun. Savaşan sözlerine; ‘’Genç, dinamik MYK Üyemiz, arkadaşımız Derya Bulut’a bırakıyorum” dedi.
Başkan Savaşan’ın ardından MYK Üyesi Derya Bulut da bir kısa konuşma yaparak basın mensuplarının gününü kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından sohbetler eşliğinde kahvaltı edildi.






