Babaeski'nin tecrübeli teknik direktörlerinden Günay Benice, Ahmetbey Güvenspor'u 2 yıldır başarıyla çalıştırmaktaydı. Benice ve Ahmetbey Güvenspor yönetimi karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.
Ahmetbey Güvenspor’dan yapılan açıklamada; “Teknik Direktörümüz sayın Günay Benice ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu güne kadar kulübümüze kattığı değerler ve emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür eder bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz” denildi.
Günay Benice ise yaptığı açıklamada, Ahmetbey Güvenspor'a sezonun geri kalanında Kırklareli Süper Amatör Lig'de başarılar dilediğini ifade etti. Benice, "Ahmetbey Güvenspor Kulübü ile dün talebim üzerine karşılıklı olarak anlaşarak ayrılma kararı almış bulunmaktayız. İki yıldır kendimi aileden biri olarak gördüğüm Ahmetbey Güvenspor kulübü yöneticilerine, taraftarlarına ve birlikte çalıştığım tüm futbolculara çok teşekkür ederim. Sezonun kalan kısmında şampiyon olacağınıza canı gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.







