* Kalp krizi geçirdikten sonra bir süredir tedavi gören TSD Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlu hayatını kaybetti.HABER MERKEZİ
Bir hafta önce kalp krizi geçirerek aniden fenalaşan Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu, Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzunoğlu, Kırklareli Devlet Hastanesindeki doktorların müdahalesinin ardından daha sonra Çorlu’da özel bir hastaneye sevk edildi. Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli ŞubeBaşkanı Arif Uzunoğlu, Çorlu’da kalp krizi sonrasında tedavi gördüğü yoğum bakımda vefat etti. 22 Haziran saat 11.00' de Sakatlar Derneği önünde yapılan törenden sonra cenazesi Pehlivanköy’e götürülerek,öğle namazı sonrası Hıdırca Köyünde toprağa verildi.
Bizlerde, ZORTUL Medya Grup bünyesinde Kırklareli merkez ilçede günlük yayın yapan Pınarhisar Gazetesi olarak, ömrünü engelli hakları mücadelesine adayan Arif Uzunoğlu’na Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başlığı ile sabır dileriz.






